Luton Town FC förlorade mot Manchester City
Luton Town FC förlorade mot Manchester City - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Jack Grealish och Bernardo Silva fixade Manchester Citys vändning

Hemmalaget Luton hade greppet i halvtid och ledde med 1-0 i Premier League i fotboll. Men Manchester City vände på matchen och vann till slut med 2-1.

Jack Grealish stod för Manchester Citys avgörande mål efter 65 minuter.

Luton tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Elijah Adebayo framspelad av Andros Townsend. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Bernardo Silva och kvitterade för Manchester City.

Manchester City gjorde också 1-2 i 65:e minuten när Jack Grealish fick träff framspelad av Julian Alvarez. Därmed hade laget vänt matchen.

Det här var Lutons sjunde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Manchester Citys fjärde uddamålsseger.

Det här betyder att Luton ligger kvar på 18:e plats i tabellen, och Manchester City på fjärde plats.

I nästa match, lördag 16 december 16.00, har Luton Bournemouth borta på Vitality Stadium, medan Manchester City spelar hemma mot Crystal Palace.