Nottingham Forest förlorade mot Tottenham
Nottingham Forest förlorade mot Tottenham - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Tottenham tog kommandot från start mot Nottingham Forest

Tottenham hade greppet från start i matchen i Premier League i fotboll mot Nottingham Forest på fredagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 2-0 (1-0) borta på City Ground.

Tottenham tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Richarlison på pass av Dejan Kulusevski. I 65:e minuten nätade Dejan Kulusevski, och gjorde 0-2. Det fastställde slutresultatet till 0-2.

I den 70:e minuten blev Tottenhams Yves Bissouma utvisad, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Nottingham Forest på 16:e plats och Tottenham på femte plats.

Nottingham Forest möter Bournemouth i nästa match hemma lördag 23 december 16.00. Tottenham möter samma dag Everton hemma.