Manchester City spelade lika mot Crystal Palace FC
Manchester City spelade lika mot Crystal Palace FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Olise poängräddare på övertid för Crystal Palace mot Manchester City

Det såg ut att bli förlust för Crystal Palace på lördagen när laget mötte Manchester City i Premier League i fotboll på Etihad Stadium. Hemmalaget ledde med 2-1 i slutet av matchen. Men på övertid slog Michael Olise till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Crystal Palace.

Det var Crystal Palaces sjätte match i rad utan seger.

Matchen var mållös till Manchester City tog ledningen i 24:e minuten, genom Jack Grealish. I 54:e minuten nätade Rico Lewis, och gjorde 2-0.

Jean Philippe Mateta reducerade för Crystal Palace med knappa kvarten kvar.

Kvitteringen kom på övertid, när Michael Olise slog till och gjorde mål på straff för Crystal Palace. 2-2-målet blev matchens sista.

Manchester City har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 8–8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Crystal Palace har två oavgjorda och tre förluster och 5–9 i målskillnad. Det här var Manchester Citys fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Manchester City är kvar på fjärde plats, och Crystal Palace stannar på 15:e plats, i tabellen.

I nästa omgång har Manchester City Brentford hemma på Etihad Stadium, lördag 23 december 16.00. Crystal Palace spelar hemma mot Brighton torsdag 21 december 21.00.