Brentford förlorade mot Aston Villa
Brentford förlorade mot Aston Villa - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Alex Moreno och Ollie Watkins fixade Aston Villas vändning

Brentford ledde med 1-0 på hemmaplan i Premier League i fotboll efter halva matchen mot Aston Villa. Men Aston Villa gjorde två mål i andra halvlek och vände underläge till seger med 2-1. Matchhjälte blev Ollie Watkins, som gjorde det avgörande målet med bara 4 minuter kvar av matchen.

Segern var Aston Villas femte på de senaste sex matcherna.

Brentford tog ledningen på tilläggstid i första halvleken, genom Keane Lewis-Potter. I den 71:a minuten blev Brentfords Ben Mee utvisad.

Alex Moreno kvitterade för Aston Villa i 77:e minuten.

Och med fem minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Ollie Watkins. Watkins fullbordade därmed lagets vändning.

Aston Villa åkte på en utvisning på stopptid när Boubacar Kamara fick lämna planen.

Det här var Brentfords sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Aston Villas femte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Brentford ligger kvar på tolfte plats och Aston Villa på tredje plats i tabellen.

Nästa motstånd för Brentford är Wolverhampton. Lagen möts onsdag 27 december 20.30 på Brentford Community Stadium. Aston Villa tar sig an Sheffield United hemma fredag 22 december 21.00.