Tottenham vann mot Everton FC
Tottenham vann mot Everton FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Formstarka Tottenham tog ny seger mot Everton

Tottenham är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Everton hemma på Tottenham Hotspur Stadium på lördagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 2-1 (2-0) innebär att Tottenham nu har tre segrar i följd i Premier League i fotboll, efter att tidigare haft en tuff trend.

Tottenham fick en bra start på matchen. Richarlison gjorde målet, redan i nionde minuten.

Laget gjorde 2-0 i 18:e minuten, när Son Heung-min fick träff. Med åtta minuter kvar att spela reducerade Everton genom Andre Gomes. Mer än så blev det dock inte för Everton.

Det här var Tottenhams femte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Evertons femte uddamålsförlust.

Tottenhams nya tabellposition är fjärde plats, medan Everton är på 16:e plats.

Tottenham tar sig an Brighton i nästa match borta torsdag 28 december 20.30. Everton möter Manchester City hemma onsdag 27 december 21.15.