Nottingham Forest förlorade mot AFC Bournemouth
Nottingham Forest förlorade mot AFC Bournemouth - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Bournemouth avgjorde mot Nottingham Forest efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Bournemouth som avgjorde matchen mot Nottingham Forest. Lördagens match i Premier League slutade 2-3.

Dominic Solanke slog till på övertid och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Segern var Bournemouths femte på de senaste sex matcherna, och fjärde raka segern på bortaplan.

Nottingham Forests mål gjorde av Anthony Elanga och Chris Wood, medan Dominic Solanke gjorde alla målen för bortalaget.

Det här var Nottingham Forests sjätte uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Bournemouths andra uddamålsseger.

Bournemouths nya tabellposition är elfte plats, medan Nottingham Forest är på 17:e plats. Ett fint lyft för Bournemouth som låg på 16:e plats så sent som den 5 december.

Tisdag 26 december spelar Nottingham Forest borta mot Newcastle 13.30 och Bournemouth mot Fulham hemma 16.00 på Vitality Stadium.