Newcastle förlorade mot Nottingham Forest
Newcastle förlorade mot Nottingham Forest - Foto: Anthony Devlin Photography / Alamy

Segerlös svit bröts när Nottingham Forest vann mot Newcastle

Det var länge sedan Nottingham Forest stod som segrare i Premier League i fotboll. Men i tisdagens match mot Newcastle på bortaplan blev det till slut seger, efter sju raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-1 (1-1).

Matchen var mållös till Newcastle tog ledningen i 23:e minuten, genom Alexander Isak på straff.

Nottingham Forest kvitterade till 1-1 på tilläggstid i första halvleken, genom Chris Wood framspelad av Anthony Elanga. Direkt efter pausen nätade Chris Wood på nytt och gav laget ledningen.

Med en halvtimme kvar att spela nätade Chris Wood och ökade ledningen för Nottingham Forest. Därmed hade Nottingham Forest vänt matchen och fullbordade därmed sitt hattrick. 1-3-målet blev matchens sista.

Chris Wood gjorde tre mål för Nottingham Forest.

Newcastle ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Nottingham Forest ligger på 16:e plats.

Newcastle tar sig an Liverpool i nästa match borta måndag 1 januari 21.00. Nottingham Forest möter Manchester United hemma lördag 30 december 18.30.