Manchester United vann mot Aston Villa
Manchester United vann mot Aston Villa - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester United vände underläge med två mål till seger

Manchester United hade problem och låg under med 0–2 i matchen i Premier League i fotboll mot Aston Villa på Old Trafford. Men sen kom vändningen, och till slut blev det 3-2 för hemmalaget Manchester United efter mål av Alejandro Garnacho, Alejandro Garnacho och Rasmus Hojlund. Stor matchhjälte blev Rasmus Hojlund, med sitt 3–2-mål efter 82 minuter.

Aston Villa hade inför matchen sju matcher i rad utan förlust.

Det var en imponerande vändning av Manchester United, som låg under med 0-2 i halvtid.

Matchen var mållös till Aston Villa tog ledningen i 21:a minuten, genom John McGinn.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 26:e minuten, när Leander Dendoncker fick träff framspelad av Clement Lenglet. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Alejandro Garnacho träff på pass av Marcus Rashford och reducerade åt Manchester United.

I den 71:a minuten kvitterade Alejandro Garnacho för Manchester United.

Och med åtta minuter kvar att spela kom det matchavgörande målet genom Rasmus Hojlund. Därmed hade Manchester United vänt matchen.

Det här var Manchester Uniteds nionde uddamålsseger den här säsongen.

Det här betyder att Manchester United ligger på sjätte plats i tabellen, och Aston Villa är på tredje plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 30 december. Då möter Manchester United Nottingham Forest på City Ground 18.30. Aston Villa tar sig an Burnley hemma 16.00.