Manchester City vann mot Sheffield United
Manchester City vann mot Sheffield United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester City segrade mot Sheffield United på hemmaplan

Manchester City vann lördagens match hemma mot Sheffield United i Premier League i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 2-0.

Manchester City fick en bra start på matchen. Rodri gjorde målet, redan i 14:e minuten. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Julian Alvarez på pass av Phil Foden och ökade ledningen för Manchester City. Det fastställde slutresultatet till 2-0.

I tabellen innebär det här att Manchester City nu ligger på tredje plats. Sheffield United är på 20:e och sista plats.

I nästa omgång har Manchester City Newcastle borta på St James' Park, lördag 13 januari 18.30. Sheffield United spelar hemma mot West Ham söndag 21 januari 15.00.