Crystal Palace FC vann mot Brentford
Crystal Palace FC vann mot Brentford - Foto: Anthony Devlin Photography / Alamy

Segerlös svit bröts när Crystal Palace vann mot Brentford

Det var länge sedan Crystal Palace stod som segrare i Premier League i fotboll. Men i lördagens match mot Brentford på hemmaplan blev det till slut seger, efter åtta raka matcher utan vinst. Segersiffrorna skrevs till 3-1 (2-1).

Brentford började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Keane Lewis-Potter till på pass av Mads Roerslev Rasmussen.

Crystal Palace kvitterade till 1-1 tidigt i matchen, genom Michael Olise framspelad av Jordan Ayew, i 14:e minuten.

Laget tog också ledningen i 39:e minuten, genom Eberechi Eze. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Michael Olise ännu en gång och ökade ledningen för Crystal Palace. Olise fullbordade därmed Crystal Palaces vändning. Det fastställde slutresultatet till 3-1.

Crystal Palace ligger på 13:e plats i tabellen efter matchen, medan Brentford ligger på 16:e plats.

Lördag 20 januari spelar Crystal Palace borta mot Arsenal 13.30 och Brentford mot Nottingham Forest hemma 18.30 på Brentford Community Stadium.