Newcastle förlorade mot Manchester City
Newcastle förlorade mot Manchester City - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester City vände underläge och vann

Manchester City låg under i halvtid i bortamatchen i Premier League i fotboll mot Newcastle. Men laget vände underläget, och vann, med 3-2 (1-2) i lördagens match på St James' Park. Stor matchhjälte blev Oscar Bobb, med sitt 3–2-mål på stopptid.

Segern var Manchester Citys fjärde på de senaste fem matcherna.

Matchen förblev jämn målmässigt till Manchester City tog ledningen i 26:e minuten, genom Bernardo Silva på pass av Kyle Walker.

Newcastle kvitterade till 1-1 i 35:e minuten, när Alexander Isak hittade rätt.

Laget tog också ledningen i 37:e minuten, genom Anthony Gordon. Det dröjde till den 74:e minuten innan Kevin De Bruyne kvitterade för Manchester City.

Det matchavgörande målet kom på tilläggstid, när Oscar Bobb slog till och gjorde 2-3 för Manchester City.

Det här var Newcastles fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Manchester Citys femte uddamålsseger.

För tabellens utseende betyder det här att Newcastle ligger på tionde plats medan Manchester City har andraplatsen.

Newcastle tar sig an Aston Villa i nästa match borta tisdag 30 januari 21.15. Manchester City möter Burnley hemma onsdag 31 januari 20.30.