Manchester United spelade lika mot Tottenham
Manchester United spelade lika mot Tottenham - Foto: Joan Gosa / Alamy

Tottenham kryssade mot Manchester United

I halvtid ledde Manchester United matchen på hemmaplan i Premier League i fotboll mot Tottenham med 2-1. Men i andra halvlek jobbade sig Tottenham in i matchen, och kvitterade till slut. Matchen slutade 2-2.

Manchester United startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara tre minuter slog Rasmus Hojlund till.

Tottenham kvitterade till 1-1 i 19:e minuten, genom Richarlison.

Manchester United tog ledningen i slutet av första halvleken, genom Marcus Rashford framspelad av Rasmus Hojlund. Direkt efter pausen nätade Rodrigo Bentancur på pass av Timo Werner och kvitterade för Tottenham. Det blev också matchens sista mål.

Det här var Manchester Uniteds andra oavgjorda match den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Manchester United nu ligger på sjunde plats. Tottenham är på femte plats.

Torsdag 1 februari 21.15 spelar Manchester United borta mot Wolverhampton. Tottenham möter Brentford hemma på Tottenham Hotspur Stadium onsdag 31 januari 20.30.