AFC Bournemouth förlorade mot Liverpool
AFC Bournemouth förlorade mot Liverpool - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Liverpool avgjorde mot Bournemouth efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Liverpool som avgjorde matchen mot Bournemouth. Söndagens match i Premier League slutade 0-4.

Resultatet innebär 14:e matchen i rad utan förlust för Liverpool.

Därmed har Liverpool fyra raka segrar på bortaplan.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog Darwin Nunez till och gav Liverpool ledningen.

I 70:e minuten slog Diogo Jota till, framspelad av Cody Gakpo och gjorde 0-2.

Diogo Jota, återigen, ökade Liverpools ledning i 79:e minuten.

Till slut kom också 0-4-målet genom Darwin Nunez som ökade Liverpools ledning i 90:e minuten. 0-4-målet blev matchens sista.

Det här betyder att Bournemouth ligger kvar på tolfte plats i tabellen, och Liverpool på första plats.

Bournemouth tar sig an West Ham i nästa match borta torsdag 1 februari 20.30. Liverpool möter Chelsea hemma onsdag 31 januari 21.15.