Nottingham Forest förlorade mot Arsenal FC
Nottingham Forest förlorade mot Arsenal FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Stark andra halvlek räckte för Arsenal

Första halvlek var mållös i matchen mellan Nottingham Forest och gästande Arsenal på City Ground på tisdagen. I andra halvlek var det dock Arsenal som var starkare och vann till slut med 2-1 i Premier League.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 65:e minuten innan Gabriel Jesus gav Arsenal ledningen.

I 72:a minuten ökade Bukayo Saka ledningen.

Reduceringen till 1-2 kom med en minut kvar att spela, när Taiwo Awoniyi slog till och gjorde mål för Nottingham Forest. Men mer än så orkade Nottingham Forest inte med.

Det här var Nottingham Forests åttonde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Arsenals åttonde uddamålsseger.

Det här betyder att Arsenal ligger på andra plats i tabellen, och Nottingham Forest är på 16:e plats.

I nästa match, söndag 4 februari, har Nottingham Forest Bournemouth borta på Vitality Stadium 15.00, medan Arsenal spelar hemma mot Liverpool 17.30.