Aston Villa förlorade mot Newcastle
Aston Villa förlorade mot Newcastle - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Äntligen seger för Newcastle mot Aston Villa

Det blev fyra förluster i rad för Newcastle i Premier League i fotboll. Men borta mot Aston Villa kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen på Villa Park slutade 1-3 (0-2).

Matchen var mållös till Newcastle tog ledningen i 32:a minuten, genom Fabian Schär.

Laget ökade också ledningen till 0-2 i 36:e minuten, på nytt genom Fabian Schär. Newcastle ökade ledningen till 0-3 i 52:a minuten.

I 71:a minuten reducerade Ollie Watkins för Aston Villa på pass av Leon Bailey. Fler mål än så blev det inte för Aston Villa.

Newcastle ligger på sjunde plats i tabellen efter matchen, medan Aston Villa är på fjärde plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 3 februari. Då möter Aston Villa Sheffield United 18.30. Newcastle tar sig an Luton hemma 16.00.