Manchester City vann mot Burnley FC
Manchester City vann mot Burnley FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Ny seger för Manchester City

Manchester City är svårslaget i Premier League i fotboll. Mot Burnley hemma på Etihad Stadium på onsdagen blev det seger igen. Laget vann med 3-1 (2-0) och har nu fyra segrar i rad.

Manchester City gjorde första målet. Julian Alvarez gjorde målet, redan i 16:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 22:a minuten, när Julian Alvarez återigen slog till på pass av Kevin De Bruyne. Direkt efter pausen nätade Rodri framspelad av Phil Foden och ökade Manchester Citys ledning.

Reduceringen till 3-1 kom på övertid, när Ameen Al-Dakhil slog till och gjorde mål för Burnley på pass av David Datro Fofana. Mer än så blev det dock inte för Burnley.

Manchester Citys nya tabellposition är andra plats, medan Burnley är på 19:e plats.

Manchester City tar sig an Brentford i nästa match borta måndag 5 februari 21.00. Burnley möter Fulham hemma lördag 3 februari 16.00.