Tottenham vann mot Brentford
Tottenham vann mot Brentford - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Tuff match slutade med seger för Tottenham mot Brentford

Det svängde i matchen i Premier League i fotboll mellan Tottenham och Brentford på Tottenham Hotspur Stadium. Bortalaget Brentford hade ledningen i halvtid, med 1-0, men efter pausen vände Tottenham matchen och vann till slut med 3-2.

Tottenhams fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka på Tottenham Hotspur Stadium.

Gästande Brentford fick en bra start på matchen. Neal Maupay slog till, redan i 15:e minuten. Direkt efter pausen nätade Destiny Udogie och kvitterade för Tottenham.

Tottenham gjorde också 2-1 i 49:e minuten när Brennan Johnson fick träff.

Bara sju minuter senare var det Richarlison som såg till att laget ökade ledningen till 3-1.

Brentfords Ivan Toney gjorde 3-2 i 67:e minuten. Fler mål än så blev det inte för Brentford.

Det här var Tottenhams sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Brentfords sjunde uddamålsförlust.

För Tottenham gör resultatet att man nu ligger på fjärde plats i tabellen, medan Brentford är på 15:e plats.

Tottenham tar sig an Everton i nästa match borta lördag 3 februari 13.30. Brentford möter Manchester City hemma måndag 5 februari 21.00.