Liverpool vann mot Chelsea FC
Liverpool vann mot Chelsea FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Segersviten förlängd för Liverpool

Liverpool är svårstoppat för tillfället. När laget mötte Chelsea hemma på Anfield på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 4-1 (2-0) innebär att Liverpool nu har fyra segrar i följd i Premier League i fotboll.

Matchen förblev jämn målmässigt till Liverpool tog ledningen i 23:e minuten, genom Diogo Jota.

Laget ökade ledningen till 2-0 i 39:e minuten, när Conor Bradley hittade rätt. I 65:e minuten nätade Dominik Szoboszlai, på pass av Conor Bradley och gjorde 3-0.

I den 71:a minuten reducerade Christopher Nkunku för Chelsea. Fler mål än så blev det inte för Chelsea.

Luis Diaz ökade Liverpools ledning på pass av Darwin Nunez i 79:e minuten. 4-1-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Liverpool i serieledning och Chelsea på tionde plats.

Liverpool tar sig an Arsenal i nästa match borta söndag 4 februari 17.30. Chelsea möter samma dag 15.00 Wolverhampton hemma.