Everton FC spelade lika mot Tottenham
Everton FC spelade lika mot Tottenham - Foto: MB Media Solutions / Alamy

Branthwaite fixade kryss på övertid för Everton mot Tottenham

Everton gick mot förlust när laget på lördagen mötte Tottenham i Premier League i fotboll på Goodison Park. Bortalaget hade ledningen med 1-2 i slutet av matchen, men på övertid slog Jarrad Branthwaite till och gjorde 2-2 och räddade en poäng för Everton.

Det var sjätte matchen i rad utan seger för Everton.

Gästande Tottenham började bäst och gjorde 0-1 redan i matchupptakten. Efter bara fyra minuter slog Richarlison till.

Everton kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Jack Harrison framspelad av James Tarkowski.

Tottenham tog ledningen i slutet av första halvleken, återigen genom Richarlison. Kvitteringen kom på övertid, när Jarrad Branthwaite slog till och gjorde mål för Everton. 2-2-målet blev matchens sista.

Det här var Evertons femte oavgjorda match den här säsongen.

Tottenham ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Everton är på 18:e plats.

Lördag 10 februari möter Everton Manchester City borta 13.30 och Tottenham möter Brighton hemma 16.00.