Newcastle spelade lika mot Luton Town FC
Newcastle spelade lika mot Luton Town FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Kryss för Newcastle och Luton

Det blev delad pott när Newcastle tog emot Luton i Premier League i fotboll. Slutresultatet skrevs till 4-4 (2-2).

Newcastle fick en bra start på matchen. Sean Longstaff gjorde målet, redan i sjunde minuten.

Luton kvitterade till 1-1 i 21:a minuten, när Gabriel Osho slog till.

Newcastle tog ledningen på nytt i 23:e minuten, när Sean Longstaff ännu en gång hittade rätt.

Luton kvitterade till 2-2 strax före paus, genom Ross Barkley. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Carlton Morris på straff och gav Luton ledningen.

I 62:a minuten nätade Elijah Adebayo, på pass av Ross Barkley och gjorde 2-4.

Newcastle reducerade till 3-4 bara fem minuter senare genom Kieran Trippier.

Sex minuter senare var det Harvey Barnes som såg till att laget kvitterade till 4-4. Det fastställde slutresultatet till 4-4.

Det här var Newcastles tredje oavgjorda match den här säsongen.

För Newcastle gör resultatet att laget nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Luton är på 16:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 10 februari. Då möter Newcastle Nottingham Forest på City Ground 18.30. Luton tar sig an Sheffield United hemma 16.00.