Brentford förlorade mot Manchester City
Brentford förlorade mot Manchester City - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester City tog ny seger

Det går fortsatt bra för Manchester City i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Brentford på Brentford Community Stadium och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fem matcher i rad. Segerresultatet mot Brentford blev 3-1 (1-1).

Matchen förblev jämn målmässigt till Brentford tog ledningen i 21:a minuten, genom Neal Maupay.

Manchester City kvitterade till 1-1 på stopptid i första halvleken, genom Phil Foden. Direkt efter pausen slog Phil Foden till på nytt och gav laget ledningen.

I 70:e minuten nätade Phil Foden, framspelad av Erling Haaland och gjorde 1-3. Därmed hade Manchester City vänt matchen och fullbordade därmed sitt hattrick. 1-3-målet blev matchens sista.

Phil Foden gjorde tre mål för Manchester City.

Manchester Citys nya tabellposition är andra plats, medan Brentford är på 15:e plats.

I nästa match, lördag 10 februari, har Brentford Wolverhampton borta på Molineux Stadium 16.00, medan Manchester City spelar hemma mot Everton 13.30.