Aston Villa förlorade mot Manchester United
Aston Villa förlorade mot Manchester United - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Manchester United besegrade Aston Villa på bortaplan

Det blev uddamålsseger för bortalaget Manchester United i matchen mot Aston Villa på Villa Park. Laget vann söndagens match i Premier League i fotboll med 2-1 (1-0). Scott McTominay blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål efter 86 minuter.

Gästerna Manchester United startade matchen bäst och tog ledningen. Rasmus Hojlund slog till, redan i 17:e minuten. I 67:e minuten slog Douglas Luiz till, och kvitterade för Aston Villa.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med fyra minuter kvar att spela, när Scott McTominay slog till och gjorde 1-2 för Manchester United.

Aston Villa har två vinster, en oavgjord och två förluster och 10–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Manchester United har tre vinster, en oavgjord och en förlust och 12–8 i målskillnad. Det här var Aston Villas andra uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Manchester Uniteds elfte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Aston Villa ligger kvar på femte plats och Manchester United på sjätte plats i tabellen.

Nästa motstånd för Aston Villa är Fulham. Lagen möts lördag 17 februari 16.00 på Craven Cottage. Manchester United tar sig an Luton borta söndag 18 februari 17.30.