Brentford förlorade mot Liverpool
Brentford förlorade mot Liverpool - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Liverpool segrade mot Brentford på bortaplan

Liverpool vann lördagens match borta mot Brentford i Premier League i fotboll. I halvtid ledde laget med 1-0, en ledning som utökades i andra halvlek. Slutresultatet blev 4-1.

Matchen förblev jämn målmässigt till Liverpool tog ledningen i 35:e minuten, genom Darwin Nunez framspelad av Diogo Jota. I 55:e minuten nätade Alexis Mac Allister, och gjorde 0-2.

Mohamed Salah gjorde dessutom 0-3 i 68:e minuten.

I 75:e minuten reducerade Ivan Toney för Brentford. Mer än så blev det dock inte för Brentford.

1-4-målet kom med fyra minuter kvar att spela, när Cody Gakpo slog till och gjorde mål på pass av Luis Diaz. 1-4-målet blev matchens sista.

Brentford har två vinster och tre förluster och 9–12 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Liverpool har fyra vinster och en förlust och 16–6 i målskillnad.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Brentford på 14:e plats och Liverpool i serieledning.

Brentford tar sig an Manchester City i nästa match borta tisdag 20 februari 20.30. Liverpool möter Luton hemma onsdag 21 februari 20.30.