Newcastle spelade lika mot AFC Bournemouth
Newcastle spelade lika mot AFC Bournemouth - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Kvittering på övertid av Ritchie när Newcastle räddade poäng mot Bournemouth

Det såg länge mörkt ut för Newcastle i mötet med Bournemouth, som ledde med 1-2 i slutet av matchen i Premier League i fotboll på St James' Park. Men på övertid slog Matt Ritchie till och räddade en poäng för Newcastle. Det blev oavgjort, 2-2 (0-0), i matchen på lördagen.

Det var Bournemouths sjätte match i rad utan seger.

Inget av lagen lyckades göra mål under första halvlek, men efter pausen slog Dominic Solanke till och gav Bournemouth ledningen.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Anthony Gordon på straff och kvitterade för Newcastle.

I 69:e minuten slog Antoine Semenyo till, och gav Bournemouth ledningen.

Kvitteringen kom på övertid, när Matt Ritchie slog till och gjorde mål för Newcastle. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Det här var Newcastles fjärde oavgjorda match den här säsongen.

Det här betyder att Newcastle är kvar på sjunde plats, och Bournemouth stannar på 13:e plats, i tabellen.

Newcastle tar sig an Arsenal i nästa match borta lördag 24 februari 21.00. Bournemouth möter samma dag 18.30 Manchester City hemma.