Fulham FC förlorade mot Aston Villa
Fulham FC förlorade mot Aston Villa - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Ollie Watkins tvåmålsskytt när Aston Villa vann

2-1 (1-0) vann Aston Villa med på bortaplan mot Fulham i Premier League. Bakom segern låg två mål av Ollie Watkins.

Matchen förblev jämn målmässigt till Aston Villa tog ledningen i 22:a minuten, genom Ollie Watkins framspelad av Jacob Ramsey. Med en dryg halvtimme kvar att spela fick Ollie Watkins träff ännu en gång och ökade ledningen för Aston Villa.

I 63:e minuten slog Rodrigo Muniz till, och reducerade åt Fulham. Fler mål än så blev det inte för Fulham.

Det här var Fulhams fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Aston Villas sjunde uddamålsseger.

I tabellen innebär det här att Aston Villa nu ligger på fjärde plats. Fulham är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Fulham är Manchester United. Aston Villa tar sig an Nottingham Forest hemma. Båda matcherna spelas lördag 24 februari 16.00.