Liverpool vann mot Luton Town FC
Liverpool vann mot Luton Town FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Liverpool vände underläge och vann

Liverpool låg under i halvtid i hemmamatchen i Premier League i fotboll mot Luton. Men laget vände underläget, och vann, med 4-1 (0-1) i onsdagens match på Anfield.

Liverpools fina hemmaform håller i sig. Segern var fjärde raka på Anfield.

Luton startade matchen bäst och tog ledningen. Chiedozie Ogbene gjorde målet, redan i tolfte minuten. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Virgil van Dijk framspelad av Alexis Mac Allister och kvitterade för Liverpool.

Liverpool gjorde också 2-1 i 58:e minuten när Cody Gakpo slog till på pass av Alexis Mac Allister.

I 71:a minuten ökade Luis Diaz ledningen ytterligare.

4-1-målet kom på övertid, när Harvey Elliott slog till och gjorde mål. 4-1-målet blev matchens sista.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Liverpool i serieledning och Luton på 18:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 2 mars. Då möter Liverpool Nottingham Forest på City Ground 16.00. Luton tar sig an Aston Villa hemma 18.30.