Manchester United förlorade mot Fulham FC
Manchester United förlorade mot Fulham FC - Foto: Sebo47 / Alamy

Fulham avgjorde mot Manchester United efter paus

Första halvlek blev mållös, men i andra halvlek var det bortalaget Fulham som avgjorde matchen mot Manchester United. Lördagens match i Premier League slutade 1-2.

Alex Iwobi blev matchhjälte med sitt avgörande 2-1-mål på stopptid.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 65:e minuten innan Calvin Bassey gav Fulham ledningen.

Kvitteringen kom i slutminuterna, med en minut kvar att spela, när Harry Maguire slog till och gjorde mål för Manchester United.

Det matchavgörande målet för Fulham kom direkt därefter när Alex Iwobi på tilläggstid gjorde 1-2 på pass av Adama Traore.

Det här var Manchester Uniteds fjärde uddamålsförlust den här säsongen. Det var även Fulhams femte uddamålsseger.

Resultatet innebär att Manchester United ligger kvar på sjätte plats och Fulham på tolfte plats i tabellen.

Söndag 3 mars 16.30 spelar Manchester United borta mot Manchester City. Fulham möter Brighton hemma på Craven Cottage lördag 2 mars 16.00.