West Ham Utd vann mot Brentford
West Ham Utd vann mot Brentford - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Jarrod Bowen fixade segern för West Ham

Det blev ett hattrick för West Hams Jarrod Bowen i matchen mot Brentford i Premier League i fotboll. West Ham vann på hemmaplan med 4-2 (2-1). Emerson gjorde också ett mål för segrarna, målen för Brentford gjordes av Neal Maupay och Yoane Wissa.

West Ham började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara fem minuter slog Jarrod Bowen till.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, återigen genom Jarrod Bowen, i sjunde minuten.

Brentford reducerade till 2-1 bara sex minuter senare genom Neal Maupay. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Jarrod Bowen och ökade ledningen för West Ham och fullbordade därmed sitt hattrick.

I 69:e minuten slog Emerson till, och gjorde 4-1.

Med åtta minuter kvar att spela reducerade Brentford genom Yoane Wissa. Mer än så blev det dock inte för Brentford.

För West Ham gör resultatet att man nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Brentford är på 16:e plats.

Nästa motstånd för West Ham är Everton. Brentford tar sig an Chelsea hemma. Båda matcherna spelas lördag 2 mars 16.00.