Newcastle vann mot Wolverhampton Wanderers FC
Newcastle vann mot Wolverhampton Wanderers FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Newcastle tog kommandot från start mot Wolverhampton

Newcastle hade greppet från start i matchen i Premier League i fotboll mot Wolverhampton på lördagen. Lagets halvtidsledning utökades i andra halvlek till seger 3-0 (2-0) hemma på St James' Park.

Newcastle fick en bra start på matchen. Alexander Isak slog till, redan i 14:e minuten.

Laget gjorde 2-0 i 33:e minuten, genom Anthony Gordon. Till slut kom också 3-0 genom Tino Livramento som ökade Newcastles ledning på pass av Fabian Schär i 90:e minuten. 3-0-målet blev matchens sista.

För Newcastle gör resultatet att laget nu ligger på åttonde plats i tabellen, medan Wolverhampton är på tionde plats.

Måndag 11 mars 21.00 spelar Newcastle borta mot Chelsea. Wolverhampton möter Fulham hemma på Molineux Stadium lördag 9 mars 16.00.