Sheffield United förlorade mot Arsenal FC
Sheffield United förlorade mot Arsenal FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Segersviten förlängd för Arsenal

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På måndagen mötte laget Sheffield United och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit sju matcher i rad. Segerresultatet mot Sheffield United blev 6-0 (5-0).

Arsenal startade matchen piggt och tog ledningen direkt i matchöppningen. Efter bara fem minuter slog Martin Ödegaard till.

Laget ökade ledningen till 0-2 i 13:e minuten.

Arsenal ökade ledningen till 0-3 tidigt i matchen, genom Gabriel Martinelli, i 15:e minuten.

Arsenal gjorde 0-4 i 25:e minuten, när Kai Havertz fick träff.

Arsenal gjorde 0-5 i 39:e minuten, när Declan Rice slog till på pass av Bukayo Saka. Arsenal gjorde också 0-6 genom Ben White i 58:e minuten. Det blev också matchens sista mål.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Sheffield United på 20:e och sista plats och Arsenal på tredje plats.

Lördag 9 mars spelar Sheffield United borta mot Bournemouth 16.00 och Arsenal mot Brentford hemma 18.30 på Emirates Stadium.