Manchester United vann mot Everton FC
Manchester United vann mot Everton FC - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Stark första halvlek räckte för Manchester United

Hemmalaget Manchester United stod för en bra första halvlek mot Everton på lördagen, och ledde med 2-0. Everton lyckades inte hämta igen i andra halvlek, som slutade mållös, och Manchester United vann därmed matchen i Premier League i fotboll.

Manchester United gjorde första målet. Bruno Fernandes gjorde målet på straff, redan i tolfte minuten.

Laget gjorde 2-0 i 36:e minuten, när Marcus Rashford fick träff på straff. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Manchester United med 2-0.

Manchester United har tre segrar och två förluster och 8–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Everton har två oavgjorda och tre förluster och 3–9 i målskillnad.

Det här betyder att Manchester United ligger kvar på sjätte plats i tabellen, och Everton på 16:e plats.

Nästa gång lagen spelar i serien är lördag 30 mars. Då möter Manchester United Brentford på Brentford Community Stadium 21.00. Everton tar sig an Bournemouth borta 16.00.