Aston Villa förlorade mot Tottenham
Aston Villa förlorade mot Tottenham - Foto: STELLA Pictures / PA / STELLA Pictures / PA

Seger för Tottenham mot Aston Villa efter sent avgörande

Efter en mållös första halvlek, tog Tottenham hem segern i matchen i Premier League mot Aston Villa efter en stark andra halvlek. Söndagens match slutade 4-0 till Tottenham.

Inget av lagen fick in något mål under första halvlek, men efter pausen slog James Maddison till framspelad av Pape Matar Sarr och gav Tottenham ledningen.

I 53:e minuten slog Brennan Johnson till, framspelad av Son Heung-min och gjorde 0-2.

I den 65:e minuten blev Aston Villas John McGinn utvisad, och fick spela med en man mindre sista 25 minuterna.

0-3-målet kom på stopptid, när Son Heung-min slog till och gjorde mål på pass av Dejan Kulusevski.

Tottenham gjorde också 0-4 genom Timo Werner framspelad av Son Heung-min i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Tottenhams Son Heung-min stod för tre poäng, varav ett mål.

Det här betyder att Aston Villa ligger kvar på fjärde plats i tabellen, och Tottenham på femte plats.

I nästa omgång har Aston Villa West Ham borta på London Stadium, söndag 17 mars 15.00. Tottenham spelar borta mot Fulham lördag 16 mars 18.30.