Frankrikes förstaval i målet Hugo Lloris känner sig lurad av Andre Villas-Boas.
1 av 5
Frankrikes förstaval i målet Hugo Lloris känner sig lurad av Andre Villas-Boas. - Foto: SCANPIX
25-åringen köptes av Tottenham under transferfönstrets sista dag och var tänkt att ta startplatsen före...
2 av 5
25-åringen köptes av Tottenham under transferfönstrets sista dag och var tänkt att ta startplatsen före... - Foto: SCANPIX
...41-årige Brad Friedel.
3 av 5
...41-årige Brad Friedel. - Foto: ALAN WALTER/Bildbyrån
Efter att Friedel gjorde en imponerande insats mot Norwich sa Villas-Boas att amerikanen kommer fortsätta som förstemålvakt.
4 av 5
Efter att Friedel gjorde en imponerande insats mot Norwich sa Villas-Boas att amerikanen kommer fortsätta som förstemålvakt. - Foto: SCANPIX
Det gillas inte av den franske förbundskaptenen Didier Deschamps som inte vill att hans första val i landslaget ska vara bänkad i Tottenham.
5 av 5
Det gillas inte av den franske förbundskaptenen Didier Deschamps som inte vill att hans första val i landslaget ska vara bänkad i Tottenham. - Foto: SCANPIX

Nyförvärvet besviken på Villas-Boas – efter en dag

En dag. Det var allt som krävdes för Frankrikes målvakt landslagsmålvakt Hugo Lloris att bli besviken på sin nya tränare Andre Villas-Boas i Tottenham.


LONDON. I EM var han given i den franska startelvan. I Lyon var han självklar etta i fem år. Men när Hugo Lloris var redo för att ge sig ut på större äventyr – ja, då blev han petad direkt. 

På transferfönstrets sista dag blev 25-åringen värvad av Tottenham för att ta den numera lastgamle Brad Friedels, 41, plats mellan stolparna. Innan han skrev på sitt fyraårskontrakt med Londonklubben blev han lovad av Spurs nye tränare Andre Villas-Boas att han skulle bli lagets förstemålvakt. 

Men dagen efter tog Villas-Boas tillbaka sitt löfte i media – då Friedel stod för en av karriärens bättre insatser mot Norwich på lördagen. 

– Det står inte i kontraktet att man är garanterad att få spela efter en övergång. Brad gör mycket bra i från sig och förtjänar att spela och han kommer att fortsätta göra det, sa Spurs tränare då enligt The Guardian

"Hugo uppskattade inte sin tränares uttalande"

Nu uppger den franske förbundskaptenen Didier Deschamps att Lloris blev mycket besviken över Villas-Boas agerande.

– Hugo uppskattade inte sin tränares uttalanden. Jag ska inte skapa några problem som jag inte behöver nu men när nu när det har hänt kräver det lite överläggningar. Jag vill inte att Hugo hamnar i den här situationen, säger den franske förbundskaptenen enligt The Guardian om att Lloris kan komma att petas i Tottenham även i fortsättningen.

Lloris är given i det franska landslaget som påbörjar sitt VM-kval på fredag mot Finland. Frågan är vad som händer med Lloris i landslaget om Andre Villas-Boas väljer Friedel framför honom i Tottenham?

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Stark start av Stark – blågul fajt om OS-plats

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

idag 06:30
Vägen till elitfotbollen har varit krokig, men Taha Ali vill inte ha resan ogjord. Malmö FF-stjärnan ser det som sin uppgift att vara en förebild för alla som jagar en dröm. Stora profiler från våra områden behöver engagera sig, säger 25-åringen.

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

idag 06:19
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.