Frågan är vad Sir Alex Ferguson tycker som sin unge adepts nattliga eskapader?
Frågan är vad Sir Alex Ferguson tycker som sin unge adepts nattliga eskapader? - Foto: Jon Super/Scanpix

Unitedtalangen älskade med krogragg offentligt - greps

Nöden har ingen lag heter det. Det var just så Manchester United-talangen Luke McCullough tänkte när han skred till verket med en kvinna offentligt i måndags morse. Något som resulterade i att han greps av polis.


LIVERPOOL. En övervakningskamera i Liverpool fångade upp det unga parets älskog, något som fick en polisbil att rycka ut till platsen för att få dem att sluta störa den allmänna ordningen. Luke McCullough och hans "dejt" klädde då på sig kläderna och avvek från brottsplatsen. Men skam den som ger sig tänkte älskarna, som fortsatte sin akt i en dörröppning, något som lockade till sig polisen ytterligare en gång.

En poliskälla säger till Daily Mail att paret verkade väldigt sugna på varandra.

- De kunde helt enkelt inte sluta. Vi hade inget annat val än att gripa dem eftersom alla skulle ha sett vad de höll på med.

McCullough hölls av polisen under ett par timmar men släpptes sedan med en varning. Vi får se hur länge det dröjer innan vi får se mittbackstalangen i Uniteds a-lag. Tills dess kan vi bara hålla tummarna för att den unge mannen sår sin säd inomhus i fortsättningen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!