Wayne Rooney pikar Cristiano Ronaldos fåfänga i sin nya biografi.
1 av 4
Wayne Rooney pikar Cristiano Ronaldos fåfänga i sin nya biografi. - Foto: Bildbyrån
Biografin heter "My decade in the Premier League".
2 av 4
Biografin heter "My decade in the Premier League". - Foto: Bildbyrån
Ronaldo är missnöjd med sin situation i Real och nu ryktas Sir Alex vara sugen på att köpa tillbaka superstjärnan.
3 av 4
Ronaldo är missnöjd med sin situation i Real och nu ryktas Sir Alex vara sugen på att köpa tillbaka superstjärnan. - Foto: Andres Kudacki/Scanpix
Snart kanske Ronaldo och Rooney delar omklädningsrum igen.
4 av 4
Snart kanske Ronaldo och Rooney delar omklädningsrum igen. - Foto: Bildbyrån

"Han kan inte gå förbi sin egen spegelbild utan att beundra den"

Att Cristiano Ronaldo är mån om sitt utseende visste vi nog vid det här laget. Men att han är så fåfäng att han inte kan gå förbi en spegel utan att beundra sig själv är något nytt.


Det är i Wayne Rooneys kommande biografi "My decade in the Premier League" som han pikar forne lagkamraten Cristiano Ronaldo för hans fåfänga. Det är engelska tidningen The Mirror som i dag publicerar flera stycken ur boken som släpps den trettonde september.

- Det fanns en spegel bredvid Ronaldos plats i omklädningsrummet. När jag spelade med ”Ronnie” var en av sakerna jag lade märke till att han inte kan gå förbi sin spegelbild utan att beundra den. Även om vi är på väg ut för att spela en match. Varje gång, innan laget ska gå ut för att värma upp, går han igenom samma rutin. Kläderna åker på, sedan skorna. Inte långt därefter vänder sig ”Ronnie” till spegeln och stirrar. Peppar sig själv inför matchen. Om det finns en person med större självförtroende än ”Ronnie” så har jag inte träffat honom än. Han är inte blyg, skriver Rooney.

Cristiano Ronaldo är missnöjd med sin situation i Real Madrid och nu ryktas det om att Sir Alex Ferguson bett Manchester Uniteds ägare att göra allt de kan för att locka tillbaka Ronaldo till klubben som han bland annat vann tre ligatitlar och en Champions League-titel med.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!