Zlatan och Helena Seger har hittat boende i centrala Paris.
1 av 4
Zlatan och Helena Seger har hittat boende i centrala Paris. - Foto: SCANPIX
Nya grannar blir Céline Dion och...
2 av 4
Nya grannar blir Céline Dion och... - Foto: Ap/SCANPIX
...Nicolas Sarkozy.
3 av 4
...Nicolas Sarkozy. - Foto: Ap/SCANPIX
En något mer lyxig tillvaro än huset som familjen Ibrahimovic/Seger bygger i den norrländska vildmarken.
4 av 4
En något mer lyxig tillvaro än huset som familjen Ibrahimovic/Seger bygger i den norrländska vildmarken. - Foto: Jan Andersson/Länstidningen i Jämtland

Här är Zlatans nya grannar i Paris

Zlatan är aktiv på bostadsmarknaden. Samtidigt som han bygger nytt i den norrländska vildmarken har han nu köpt lägenhet i Paris. Nya grannarna: Céline Dion och Nicolas Sarkozy.


PARIS. Zlatan Ibrahimovic är varje mäklares dröm just nu. Den svenske superstjärnan är minst sagt aktiv på den bostadsmarknaden. I går fick vi se bilderna på hans nya husbygge i den norrländska vildmarken. Och nu ser han ut att hittat sitt boende i Paris. 30-åringen har bott på hotell i den franska huvudstaden sedan han flyttade dit i somras.

Men enligt uppgifter till Aftonbladet har familjen Ibrahimovic/Seger hittat sitt drömboende i Frankrike. Till skillnad från lagkamraterna har Zlatan valt att bosätta sig centralt i Paris. Han ska bo i det lyxiga området 16:e arrodissementet. Nya grannarna: sångerskan Céline Dion och Frankrikes förre premiärminister Nicolas Sarkozy.

En viss skillnad jämfört med grannarna Kerstin och Bodil i Offerdalsfjällen

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!