Men inte var det väl Batman du mötte va Sir Alex Ferguson?
1 av 3
Men inte var det väl Batman du mötte va Sir Alex Ferguson? - Foto: Ap/SCANPIX
United-tränaren sa fel i en intervju innan mötet mot Tottenham...
2 av 3
United-tränaren sa fel i en intervju innan mötet mot Tottenham... - Foto: Ap/SCANPIX
...och trodde att han skulle möta Christian – och inte Gareth – Bale i förlusten mot Tottenham.
3 av 3
...och trodde att han skulle möta Christian – och inte Gareth – Bale i förlusten mot Tottenham. - Foto: Ap/SCANPIX

Batman – Sir Alexs mardrömsmotståndare

Publicerades: 1 Okt 2012, 08:59, Uppdaterades: 1 Okt 2012, 12:51

Det gäller att ha tungan rätt i munnen Sir Alex, annars kan en groda hoppa ur. Det var precis det som hände Uniteds tränare inför förlustmatchen mot Tottenham.


MANCHESTER. Gareth Bale spelar fotboll i Tottenham. Christian Bale spelar Batman i de tre senaste Batman-filmerna. Förutom efternamnet finns det inte många likheter mellan de båda stjärnorna. Men ibland kan det ändå vara svårt att skilja på namnen. I alla fall om man heter Sir Alex Ferguson, tränar ett av världens bästa fotbollslag och är 70 år gammal. 

Inför förlustmatchen mot Tottenham intervjuades Ferguson i teve – och stod för en klassisk felsägning. Den legendariske tränaren verkade uppenbarligen tro att hans lag skulle ställas mot Christian Bale – och inte Gareth. 

Gareth å andra sidan lär ha sett till att Ferguson inte glömmer bort hans namn och stod för en fantastisk insats mot United. Med ett mål och ett assist var han en av Spurs bästa spelare i 3–2-vinsten på Old Trafford. Tottenhams första vinst mot United på arenan sedan 1989.


/
/
/
/
Senaste nytt

Svenske talangens jättesuccé i proffsdebuten

Stoppades i Qatar – ölsponsor förlänger med Fifa

1 timme sedan
Budweiser förlänger sitt avtal med Internationella fotbollsförbundet (Fifa). Det nya avtalet med Ab Inbev, som äger Budweiser, gör att ölmärket blir officiell VM-öl för de två kommande världsmästerskapen: dam-VM i Australien och Nya Zeeland i sommar och herr-VM i Nordamerika 2026.

Micke Leijnegard växte upp utfattig i kritiserad sekt: "Gud skulle försörja pappa"

2 timmar sedan
Micke Leijnegard är en av SVT:s mest folkkära profiler och har varit programledare för Mästarnas mästare och Duellen. Här är allt du vill veta om 58-åringens familj, inkomst och uppväxten i Maranatarörelsen.

Motorsportens dödligaste helg inleds: "Ett h*lvete"

2 timmar sedan
I helgen avgörs motorsportens dödligaste tävlingar. På Isle of Man har en person redan dött, den senaste av totalt 267 dödsfall. – De här människorna är "crazy", säger motorsportskommentatorn Janne Blomqvist.

Doldisen överglänste stjärnorna: "Härlig start"

3 timmar sedan
Annika Sörenstam och Madelene Sagström fick slita under första varvet i Scandinavian Mixed. Då gick det desto bättre för Sagströms gamla gymnasiekompis Elin Arvidsson. En jättehärlig start, säger 30-åringen.

Förbundets Stenson-besked: "Förändrar inget"

3 timmar sedan
Brytningen mellan Henrik Stenson och Svenska golfförbundet tycks stå fast. Detta trots att att det stora golfbråket mellan PGA och LIV ser ut att vara över. Som jag förstår det har inte det här beslutet ändrat något, säger generalsekreteraren Gunnar Håkansson.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.