Adel Taarabt blev två matchhjälte med sina två mål när QPR tog säsongens första seger.
1 av 3
Adel Taarabt blev två matchhjälte med sina två mål när QPR tog säsongens första seger. - Foto: Sang Tan/Scanpix
Jubel hos spelarna som äntligen kan andas ut efter en tung höst.
2 av 3
Jubel hos spelarna som äntligen kan andas ut efter en tung höst. - Foto: Scanpix
QPR har ännu inte förlorat under Harry Redknapps ledning.
3 av 3
QPR har ännu inte förlorat under Harry Redknapps ledning. - Foto: Jon Super/Scanpix

QPR tog säsongens första seger i Londonderby

Queens Park Rangers tog sin första seger för säsongen när man besegrade Fulham på hemmaplan under lördagseftermiddagen. Sedan Harry Redknapp tog över har londonklubben inte förlorat.


LONDON. Harry Redknapp och hans nya klubb Queens Park Rangers stod inför dagens match fortfarande utan seger i årets Premier League. Men i derbyt mot lokalkonkurrenten Fulham, med Alexander Kacaniklic på bänken, lyckades man knipa sin första trepoängare efter två mål av Adel Taarabt.

Segern gör att QPR nu klättrar upp en placering och ligger tillfälligt en poäng före Reading som har en match mindre spelad. De möter Reading på måndag. Sedan Harry Redknapp tog över QPR har de inte förlorat en enda ligamatch och i och med dagens seger kanske det är dags att börja prata om en Redknapp-effekt?

Queens Park Rangers har dock ett tufft spelschema den kommande månaden. Newcastle borta, West Bromwich och Liverpool hemma, Chelsea borta och Tottenham hemma är lagets fem nästa matcher så då är det upp till bevis för den nyrika klubben. Annars riskerar de att gå en mörk vår till mötes.

QPR
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!