En ganska lugn målskytt. Robin van Persie vägrade fira sitt mål mot Arsenal tidigare i höst.
1 av 2
En ganska lugn målskytt. Robin van Persie vägrade fira sitt mål mot Arsenal tidigare i höst. - Foto: Scott Heppell/Scanpix
Robin van Persie satte tre mål mot Southhampton.
2 av 2
Robin van Persie satte tre mål mot Southhampton. - Foto: SCANPIX

Här sjunger Van Persie hyllningssång till United

Robin van Persie gjorde den förbjudna flytten från Arsenal till Manchester United. Här är klippet som lär reta upp Arsenal-fansen ännu mer.


MANCHESTER. Det är jul. En tid då vi gärna berättar för vänner och bekanta vad de betyder för oss. En tid att visa kärlek mot de som betyder något. Och för Robin van Persie är det en tid att gå på julfest och sjunga hyllningssånger till den nya klubben i hans hjärta.

Robin van Persie gjorde lite drygt 200 matcher för Arsenal. Han blev under förra säsongen fansens stora favorit i på Emirates och vann Premier Leagues skytteliga. I en klubb som på många sätt varit i kris var holländaren det fansen lutade sig på.

Men i somras bestämde sig 29-åringen för att byta klubb. Ny klubbadress blev Manchester United vilket fick många Arsenal-fans att rasa. Det var helt enkelt den förbjudna flytten.

Van Persie har gjort succé i United, det har blivit 13 mål på 18 matcher. Hans nya fans älskar honom, och holländaren älskar fansen. Detta visade han tydligt på Uniteds julfest då han sjöng ut sin kärlek för sitt nya lag. 

Scener som kanske inte riktigt roar Arsenal-fansen som har nog att tänka på med ett lag som går på tomgång.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!