Daniel Sturridge är klar för Liverpool.
Daniel Sturridge är klar för Liverpool. - Foto: Scanpix

Här är avlastningen till Suarez i Liverpool

Liverpool kan ha löst anfallskrisen i laget. Under onsdagen skrev Chelseas 23-årige anfallare Daniel Sturridge på för Brendan Rodgers lag.


LIVERPOOL. Med sina 13 mål och sin andraplats i skytteligan har Luis Suarez varit Liverpools stora utropstecken under första halvan av säsongen. För klubben har det gått sämre och Merseyside-gänget är på sin tiondeplats tio poäng bakom Chelsea på Champions League-plats. 

Men nu kan Pool ha hittat avlastning till Suarez. Precis som det länge ha ryktats så är 23-årige Daniel Sturridge från Chelsea klar för klubben.

– Jag känner mig ärad och glad över att vara här, säger anfallaren till Liverpools officiella hemsida och fortsätter:

– Jag har skrivit på här för att stanna så länge som möjligt. Jag har kommit till en enorm klubb, för mig en av de största i världen, och att ha de här fansen och världsklasspelarna vi har är otroligt. 

För tränaren Brendan Rodgers, som har spelat med mittfältaren Jonjo Shelvey på topp i några matcher under säsongen, lär nytillskottet vara välbehövligt.

/
/
/
Senaste nytt

6–0 räckte inte – England missar OS

Seger med tre poäng för Uppsala mot Umeå

Uppsala vann en riktigt jämn match på bortaplan mot Umeå i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Uppsala vann till slut med tre poäng, 89-86 (18-28, 23-16, 17-22, 31-20).

Arsenal tog ny seger

Det går fortsatt bra för Arsenal i Premier League i fotboll. På tisdagen mötte laget Luton och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Luton blev 4-3 (2-1).

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).