Här fångas Arsenal-spelaren med en Spurs-halsduk

På söndag spelar Tottenham det legendariska derbyt mot Arsenal i norra London. Då passar Arsenal-spelaren Emmanuel Frimpong på att hetsa upp stämningen – genom att klä ut sig till Captain Amerika och vifta med en Tottenham-halsduk inför sin webbkamera.


Emmanuel Frimpong har inte gjort sig känd som den mest kloka personen på sociala medier i England. Frimpong, som tillhör Arsenal men för tillfället är utlånad till Fulham, blev bötfälld av FA för att ha kallat en supporter till Tottenham "scum yid". Yid är slang för jude och Tottenham är kända för att ha mycket judiska supportrar. Men det är inget skällsord – Tottenham firma kallar sig själva för Yid army. 

Men nu verkar Frimpong ha gjort det igen. Tillsammans med sin kusin, rapparen Lethal Bizzle, ska de ha retat ett Tottenham-fan på en streamingsida. 21-årige Frimpong satte på sig en Captain America-mask och viftade med en Tottenham-halsduk. 

Allt för att hetsa upp stämningen inför derbyt på söndag.

Senast fick han nästan 60 000 kronor i böter av FA för sitt tilltag – det är inte helt osannolikt att han straffas den här gången också. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!