Rivalernas fortsatta kamp: "Du hade troligen varit inbrottstjuven"

Jamie Carragher och Gary Neville var stora rivaler på fotbollsplanen i över ett decennium. Något som de har – med glimten i ögat – plockat med sig in i tevestudion.


Karaktärsspelarna Jamie Carragher och Gary Neville kommer alltid att förknippas med Liverpool respektive Manchester City. De var temperamentsfulla, arga och gav alltid allt för sina lag. 

Nu sitter båda två i Sky Sports tevestudio i programmet MNF och ger sin syn på Premier League. Vilket naturligtvis ger en skön dynamik. Neville, har vanan inne sedan tidigare medan Carragher gör debut den här säsongen framför kameran.

"Du skulle ha varit inbrottstjuven"

Och reaktionen lät inte vänta på sig. När de diskuterade Robin van Persie som fotbollsspelare beskrev Neville honom som "en inbrottstjuv i ditt hem". Blixtsnabbt replikerade Liverpool-ikonen: "Och du hade gömt dig under sängen". Men Neville ville inte vara sämre och svarade: "Och du hade troligen ha varit inbrottstjuven", med ett skratt.  

Den sista kommentaren är, så klart, en pik mot att Carragher är en tvättäkta "scouser", som har ett mindre bra rykte på de brittiska öarna. 


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!