1 av 6
Glädje i Liverpool. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Steven Gerrard sätter dit en straff.
2 av 6
Steven Gerrard sätter dit en straff. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Suarez gör mål från liggande.
3 av 6
Suarez gör mål från liggande. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Daniel Sturridge klipper till.
4 av 6
Daniel Sturridge klipper till. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Suarez hade med sin nyfödda bebis in på planen.
5 av 6
Suarez hade med sin nyfödda bebis in på planen. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Sturridge dansar,
6 av 6
Sturridge dansar, - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images

Liverpool upp i serieledning

Liverpool är uppe i serieledning i engelska Premier League efter att ha besegrat Crystal Palace med 3-1.

LIVERPOOL. Redan innan avspark var det hög stämning på Anfield Road. Luis Suarez, som gjorde sin första match på hemmaplan efter avstängningen och sommarens transferkaos, hade med sig sitt nyfödda barn in på planen och Crystal Palace bortafölje smällde av rökbomber.

Sturridge och Suarez levererade

Men sen blev det inte så mycket mer kul för Palace. För trots att man skapade en del målchanser så låg man under med tre mål i paus.

Nykomlingarnas defensiv höll helt enkelt inte klassen och Liverpool, med Suarez och Daniel Sturridge i spetsen skapade massvis av målchanser. Redan i den trettonde minuten gjorde just Suarez 1-0 trots att han låg ned och sköt. Och bara fyra minuter senare gjorde Sturridge hemmalagets andra mål helt på egen hand.

Tveksam straff

Sen dröjde det tills den 37:e matchminuten innan Raheem Sterling gick omkull och, något tveksamt, fick med sig en straff. En straff som lagkaptenen Steven Gerrard satte bombsäkert.

Den andra halvleken var, av tydliga skäl, mer av en transportsträcka där spelet jämnade ut sig och intensiteten minskade rejält.

Gayle tröstmålade

Inte ens när gästernas Dwight Gayle kunde nicka in ett tröstmål med knappa kvarten kvar blev det någon mer spänning i matchen och Liverpool kunde i slutänden bärga tre poäng.

Tre poäng som innebär att man ta över ledningen i Premier League, en ledning som Arsenal dock kan ta tillbaka om Londonklubben besegrar West Bromwich imorgon.