Villas-Boas fick sparken efter 0–5-förlusten mot Liverpool i söndags.
1 av 3
Villas-Boas fick sparken efter 0–5-förlusten mot Liverpool i söndags. - Foto: © BildbyrŒn - COP 7 - SWEDEN ONLY / Action Images
Cohen förstår att folk tycker att han "liknar honom lite".
2 av 3
Cohen förstår att folk tycker att han "liknar honom lite". - Foto: Faksimil/TV4
Vad tycker du om likheten?
3 av 3
Vad tycker du om likheten? - Foto: Faksimil/TV4

Har Villas-Boas fått ett nytt jobb? Nej, det är en svensk meteorolog

Storförlusten blev för mycket. Tottenhams manager André Villas-Boas fick sparken under dagen. Men i England skämtar man redan om att han har hittat ett nytt jobb – som meteorolog i svenska TV4.


Det blytunga nederlaget mot Liverpool under söndagen blev för mycket Tottenhams ordförande Daniel Levy. Under måndagen tog han och styrelsen beslutet att sparka klubbens tränare André Villas-Boas.

Ingen chock för Tottenhams supportrar. Desto mer förvånade blev de när de såg att portugisen har funnit ett nytt jobb på bara några timmar som meteorolog på TV4. På Twitter delar många en bild på Villas-Boas svenske dubbelgångare – meteorologstudenten Nitzan Cohen.

TV4:s 26-årige meteorolog var road av nyheten när Nyheter24 fick tag på honom och säger att han "förstår att folk tycker att jag liknar honom lite".

– Jag tycker bara det är roligt! Jag har en del bekanta i England, vore ännu roligare om någon av dem upptäckte detta.

Faktum är att han har hört om likheten tidigare – av TV4-profilen Patrick Ekwall.

– Jo, jag har faktiskt det. Sportjournalisten Patrick Ekwall hade tydligen twittrat något om likheten för en tid sedan.

Cohen är själv intresserad av att följa VM- och EM-turneringarna och följer gärna Argentina, Brasilien eller Spanien men just Villas-Boas har han inte följt särskilt noga.

– Jag har faktiskt inte så mycket koll på André Villas-Boas sen tidigare, det var först efter Patrick Ekwalls inlägg han blev känd för mig.

Riskerar du också att få sparken nu du med?

– Haha, förhoppningvis inte!

/
/
TV4
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.

Stark högt upp i Texas

idag 04:38
Maja Stark och Anna Nordqvist är högt upp på resultattavlan efter andra rundan i årets första majortävling, i Texas på USA-touren. Stark gjorde visserligen en bogey men vägde upp det mer än väl genom fyra birdies, tre under par på rundan.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.