Torino vann klart mot Spezia på Stadio Alberto Picco

Redan i första halvlek tog Torino greppet om bortamatchen mot Spezia på lördagen. Och i andra halvlek utökades 1-0-ledningen och matchen i Serie A i fotboll slutade 4-0.

Därmed har Torino fyra raka segrar på bortaplan.

I 24:e minuten kom 0-1 till Torino genom ett snöpligt självmål. Det dröjde till den 72:a minuten innan Samuele Ricci ökade ledningen.

Ivan Ilic ökade Torinos ledning med knappa kvarten kvar.

Till slut kom också 0-4 genom Yann Karamoh som ökade Torinos ledning i 90:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 0-4.

Spezia har en vinst, en oavgjord och tre förluster och 4–9 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Torino har tre vinster och två oavgjorda och 9–2 i målskillnad.

Med en omgång kvar är Spezia på 17:e plats i tabellen, medan Torino är på åttonde plats.

I nästa match möter Spezia Roma borta och Torino möter Inter hemma. Båda matcherna spelas lördag 3 juni 15.00.