Verona och Empoli delade på poängen

Det blev delad pott när Verona tog emot Empoli i Serie A i fotboll. Slutresultatet skrevs till 1-1 (0-0).

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 61:a minuten innan Adolfo Gaich gav Verona ledningen.

Kvitteringen kom på stopptid, när Petar Stojanovic slog till och gjorde mål för Empoli. 1-1-målet blev matchens sista.

Verona har en seger, en oavgjord och tre förluster och 3–11 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Empoli har tre vinster och två oavgjorda och 11–5 i målskillnad. Det här var Veronas tionde oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Verona på 18:e plats i tabellen, och Empoli är på 14:e plats.

På lördag 3 juni 15.00 spelar Verona borta mot Milan, och Empoli hemma mot Lazio.