Bologna fixade kryss hemma mot Napoli

Napoli hade ledningen i halvtid med 1-0 borta mot Bologna i Serie A i fotboll. Men i andra halvlek kom Bologna mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Napoli fick en bra start på matchen. Victor Osimhen slog till, redan i 14:e minuten. I 54:e minuten slog Victor Osimhen till återigen, och gjorde 0-2.

Med en knapp halvtimme kvar att spela fick Lewis Ferguson träff och reducerade åt Bologna.

Och med sex minuter kvar att spela kvitterade Bologna genom Lorenzo De Silvestri. 2-2-målet blev matchens sista.

Bologna har en seger, tre oavgjorda och en förlust och 9–7 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Napoli har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 7–6 i målskillnad. Det här var Bolognas tolfte oavgjorda match den här säsongen.

Med en omgång kvar är Bologna på elfte plats i tabellen, och Napoli är klara seriesegrare.

I nästa match möter Bologna Lecce borta och Napoli möter Sampdoria hemma. Båda matcherna spelas lördag 3 juni 15.00.