Napoli vann mot Sampdoria
Napoli vann mot Sampdoria - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/Revierfoto

Napoli vann mot Sampdoria på Stadio Diego Armando Maradona

Efter en mållös första halvlek avgjorde Napoli matchen mot Sampdoria i andra halvlek. Till slut vann Napoli söndagens hemmamatch i Serie A med 2-0.

Första halvlek blev mållös och det dröjde till den 64:e minuten innan Victor Osimhen på straff gav Napoli ledningen.

Och med fem minuter kvar att spela ökade Napoli ledningen genom Giovanni Simeone. 2-0-målet blev matchens sista.

Napoli har tre segrar, en oavgjord och en förlust och 8–5 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan Sampdoria har två oavgjorda och tre förluster och 4–12 i målskillnad.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Napoli slutar på första plats, och Sampdoria på 20:e plats. Sampdoria åker ur serien.