Atalanta vann mot Monza
Atalanta vann mot Monza - Foto: Live Media Publishing Group / Alamy

Teun Koopmeiners fixade segern för Atalanta

Det blev ett hattrick för Atalantas Teun Koopmeiners i matchen mot Monza i Serie A i fotboll. Atalanta vann på hemmaplan med 5-2 (2-0). Övriga mål för hemmalaget gjordes av Rasmus Höjlund och Luis Muriel, målen för Monza gjordes av Andrea Colpani och Andrea Petagna.

Atalanta fick en bra start på matchen. Teun Koopmeiners gjorde målet, redan i tolfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 på stopptid i första halvleken, på nytt genom Teun Koopmeiners. Direkt efter pausen slog Andrea Colpani till och reducerade åt Monza.

I den 70:e minuten blev Monzas Marlon utvisad, och fick spela med en man mindre sista 20 minuterna.

I 74:e minuten ökade Rasmus Höjlund ledningen på pass av Teun Koopmeiners.

Teun Koopmeiners ökade Atalantas ledning som med målet fullbordade sitt hattrick i 79:e minuten.

Bara två minuter senare var det Andrea Petagna som såg till att Monza reducerade till 4-2. Fler mål än så blev det inte för Monza.

5-2-målet kom på övertid, när Luis Muriel slog till och gjorde mål på pass av Ademola Lookman. Det fastställde slutresultatet till 5-2.

Det här betyder att Atalanta slutar på femte plats, och Monza på elfte plats.