Sassuolo förlorade mot Lazio
Sassuolo förlorade mot Lazio - Foto: STELLA Pictures / ddp / STELLA Pictures/ddp/abaca press

Seger för Lazio mot Sassuolo

Lazio tog ett tidigt grepp om matchen i Serie A i fotboll på bortaplan mot Sassuolo på lördagen. Laget vann med 2-0 efter att alla mål gjorts under första halvlek.

Matchen fick ingen riktig karaktär förrän gästande Lazio tog ledningen efter en knapp halvtimmes spel, genom Felipe Anderson.

Laget gjorde 0-2 i 35:e minuten, genom Luis Alberto. I andra halvlek fick inget av lagen in något mål, och matchen slutade med seger för Lazio med 2-0.

I tabellen innebär det här att Lazio nu ligger på sjätte plats. Sassuolo är på 13:e plats.

Lördag 28 oktober 15.00 spelar Sassuolo hemma mot Bologna. Lazio möter Fiorentina hemma på Stadio Olimpico måndag 30 oktober 20.45.